2018 CUVÉE PÉPITES D’OR - ÅRETS JULEVIN

HJ1055550918

Ny

Årets Julevin! Det lille kooperativ Les Vignerons d'Estezargues i det sydlige Rhone har begået en bombe af saftige kirsebær, brombær, lakrids, peber og kanel.

Druer: Syrah, Carignan, Cinsault, 50% Grenache
Område: Pays du Mont Baudile, Sydfrankrig
Alkohol: 13%

Flere detaljer

99 kr

inkl. moms

Masser af karakter, smag og et friskt præg i en vin, som gør sig lige så godt en stille onsdag som til julemaden. I det hele taget gør vinene fra Rhone det ofte rigtig godt til maden juleaften med deres fylde og styrke.

Les Vignerons d'Estezargues i det sydlige Rhone laver fremragende naturvine, som oser af sydfransk charme og karakter. Det lille kooperativ i nærheden af den gamle paveby Avignon  har siden 1995 produceret naturvine på områdets oprindelige druesorter. Michael Trebillon og Denis Deschamps bruger ingen filtrering og et absolut minimum af sulfitter. Kooperativet er ikke certificeret, men til gengæld kan du købe vinene til en virkelig fornuftig pris ift., hvor meget de egentlig kan. I modsætning til mange andre kooperativer, hvor druerne ofte bliver vinificeret i samme vin, bliver druerne fra hver mark vinificeret individuelt.

Home