CHAMPAGNE DEUTZ BRUT CLASSIC, NON VINTAGE

HJ14553409

Ny

    
5 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
"28% chardonnay, 42% pinot noir og 30% meunier. Masser af grønne æbler i duften. De 30 mdr. flaskelagring smages med fine vedvarende bobler og en frisk komplekse noter af æble, pærer, citrus og blomsternoter. Yderst vellavet med lang frugtig afslutning."
Vurderet ved tilbudspris 325,- pr. fl.
    

Flere detaljer

400 kr

inkl. moms
5 STJERNER i Aarhus Update
"Deutz dufter af gule æbler, citrus og brioche. Boblerne er små, bløde og vedvarende. En frisk vin med god kompleksitet og længde. Her får man noget for pengene, selv i dette prisleje. Min favorit i smagningen."

Druer: 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier

Alkohol: 12%

Område: Champagne, Frankrig

Serveringsforslag: Apéritif, skaldyr, lyse fisk

Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish, som fuldendes af en let perlen.

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne.

William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.

Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner.

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.

Fremstillet efter champagnemetoden med most fra første pres. Vinen filtreres ikke.

Home