Hvordan med kvaliteten, service og reparationer ?
- er der tale om kinesiske kopivarer ?

Ovenstående spørgsmål støder vi på, fordi vores priser ofte ligger på langt under det halve af, hvad man skal betale for tilsvarende produkter hos andre danske dentaldepoter. Her kan du læse lidt om, hvordan det kan lade sig gøre:

Vores priser er så lave fordi:

Vi er et mindre omkostningsbevidst dentaldepot uden høje faste udgifter til fx. markedsføring. Derfor har vi ikke behov for en høj avance på de produkter, vi forhandler. Vi har besøgt producenterne på fabrikkerne og sørget for at forhandle nogle gode indkøbspriser hjem, som kan komme vores kunder, tandlægerne, til gode.

Hvad med kvaliteten:

Vi har udvalgt produkterne i samarbejde med danske tandlæger, der har testet produkterne. De fleste produkter er produceret i Kina, hvor en meget væsentlig del af Verdens produktion af tandlæge-udstyr i dag foregår. Vi har valgt den højeste kvalitet af produkter - de fleste af producenterne er leverandører til mange kendte brands og producenterne leverer til flere af Verdens største dental-depoter.
Det er ved at være mange år siden, at "made in China" var synonymt med kopier af svingende kvalitet. Hos vores leverandører/producenter foregår udviklingen, produktionen og kvaliteteskontrollen på et højt kvalitativt niveau. Vi har selv besøgt fabrikkerne og kan stå inde for kvaliteten.
Her et et kig ind til produktionshallen og kvalitetskontrollen hos én af vores leverandører:

Produktion-af-vinkelstykker

Der findes hundredvis af kinesiske producenter og leverandører af produkter til tandlænger - og på linje med fx. fremstillingen af kroner findes der alle slags kvaliteter spændende fra dårlige kopier til topkvalitet. Vi har valgt den bedste kvalitet, ligesom det i dag primært er topkvalitets-kroner, der produceres til det danske marked. Andre danske depoter har forsøgt sig med at levere kinesisk-produceret småudstyr fra producenter, der ikke hørte til blandt de bedste producenter i Kina - i de tilfælde har kvaliteten ikke været god nok, efter vores mening.

Hvad med reparationer og service:

Når du vælger produkter fra Gram Dental får du en væsentlig besparelse på service/reparationer på sigt. Vi garanterer, at de dyreste reparationer af fx. vinkelstykker og  airrotorer/turbiner max. vil koste halvdelen af nyprisen - hvilket i de fleste tilfælde vil sige, at de absolut dyreste reparationer, du kan komme ud for på fx. airrotorer og blå vinkelstykker vil være under kr. 1.000,- inkl. moms, reservedele og arbejdsløn.
Eksempler på reparationer af vores egne brands:

Airrotor: Skift af komplet turbineindsats: fra kr. 775,- til kr. 985,- alt inklusiv
Blåt vinkelstykke: Standard reparation: kr. 750,- alt inklusiv 
Vinkelstykkehoved (profy eller blå): Standard reparation: kr. 350,- alt inklusiv

Vi giver standard-garanti på nye og repararede instrumenter.

Er der tale om kinesiske kopivarer:

Vi har udelukkende valgt højkvalitets-produkter fra de absolut førende kinesiske producenter. Kvaliteten af produkterne er så god, at der faktisk laves kopier af deres produkter - det er årsagen til, at vi har valgt vores eget brand; ZEN-MAXX.
Vi kan også tilbyde andre gængse mærker, der er udbredt i Danmark, såsom Kavo og NSK - her leverer vi naturligvis også de originale brands.

Ønsker du at vide mere om Gram Dentals produkter er du altid velkommen til at ringe/maile til Martin Gram:

Tel.: 9398 9391
Mail: info@gramdental.dk


Kategorier